FIRE FRA START: Utleie Landbruk AS starter med blant annet fire Deutz-traktorer, men utvider etter behov. Foto: Deutz

Satser på utleie av traktorer

NYTT SELSKAP: - Vi leier ut traktorer, hengere og landbruksutstyr og kan levere over hele landet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Dette sier Dag Erland Aarøe som etablerer selskapet med base i Sandefjord. Aarøe som er godt kjent med anleggsbransjen, sier han har tenkt på etablering i et par års tid, og nå har han iverksatt planene. Han starter opp med fire Deutz-traktorer fra 110 hk til 180 hk, tre Palmse hengere med lastekapasitet på 8-13 tonn, i tillegg til en del annet landbruksutstyr. Planen er også å få på plass en Deutz traktor på 215 hk innen relativt kort tid.

- Man kan enkelt leie lastebiler, gravemaskiner, hjullastere og dumpere, men traktorer er det ikke så enkelt å leie hos profesjonelle aktører, sier Aarøe.

Aarøe sier han vil strekke seg langt for å skaffe mer utstyr, og flere traktormerker, om kunder tar kontakt og vil leie over en viss periode. Han legger også til at selskapet har transportavtaler som dekker hele landet.

Han ser på både bønder og entreprenører som sine klare målgrupper. Mange innen disse bransjene trenger ofte utstyr for en kortere periode, eller i bestemte sesonger, og de kan ha nytte av å leie utstyret i de aktuelle periodene fremfor å investere i eget utstyr

Powered by Labrador CMS