Prosjektleder Odd Johansen er meget godt fornøyd med interessen for å bygge ny riksvei 4 på Hadeland.
Prosjektleder Odd Johansen er meget godt fornøyd med interessen for å bygge ny riksvei 4 på Hadeland.

Stor interesse for rv. 4-prosjekt

Statens vegvesen har valgt tre entreprenører som går videre i konkurransen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Statens vegvesen går videre med AF Gruppen Norge AS, Peab Anlegg AS og Anlegg Øst Entreprenør AS i arbeidet med å velge entreprenør på strekningen Sandvoll-Amundrud på Rv. 4 i Gran kommune.

Prosjektleder Odd Johansen og staben hans i Prosjekt Vestoppland har mange baller i lufta. Johansen har ansvar for ny vei gjennom Kvamskleiva på E16 i Valdres og E16 i Jevnaker og Ringerike som er under bygging.

Prosjektet er også i forhandlinger med Hæhre, Skanska og Peab om å bygge ny firefelts motorvei fra Roa til Gran. Vegvesenet velger her entreprenør i august. Ambisjonen er byggestart i september.

Sju entreprenører

Sju entreprenører meldte interesse for å bli prekvalifisert til å bygge den 3,8 kilometer strekningen fra Sandvold til Amundrud da jobben ble lagt ut tidligere i vår.

- Jeg er meget godt fornøyd med interessen for å bygge ny riksvei 4 på Hadeland. Det er tydelig at dette er en jobb som passer godt for flere entreprenører, sier prosjektleder Johansen.

Vegvesenet skal først ha møter med entreprenørene som ikke nådde opp. Deretter blir det møter med de tre utvalgte entreprenørene i midten av juni.

Byggestart november/desember

- Det er frist for innlevering av første tilbud 12. august. Så blir det forhandlinger i september og innlevering av endelig tilbud 4. oktober. Kontraktskriving blir i november. Går alt som planlagt blir det byggestart i bakkene opp mot Lygna i månedsskiftet november/desember, sier Johansen.

Powered by Labrador CMS