Utbyggingsdirektør Stine Undrum slutter i Bane Nor etter nær 16 år i Jernbaneverket og Bane Nor.

Utbyggingsdirektør Stine Undrum slutter i Bane Nor

- Dette er en beslutning som har modnet over tid, etter et krevende år som har vært preget av for mye jobb og for liten tid til alt annet.

Publisert Sist oppdatert

Etter snart 16 år i Jernbaneverket og Bane Nor har konserndirektør for Utbygging, Stine Undrum, valgt å si opp sin stilling. Bettina Sandvin, som i dag er prosjektdirektør i Utbygging Øst, har takket ja til å fungere i rollen som konserndirektør for Utbygging fra 11. april.

– Dette er en beslutning som har modnet over tid, etter et krevende år som har vært preget av for mye jobb og for liten tid til alt annet. Det har tæret på, og jeg har kjent etter om det er dette jeg ønsker for meg selv og familien fremover, sier Stine Undrum.

- Konklusjonen er at jeg mangler motivasjonen som kreves til å fortsette å lede og utvikle Utbyggingsdivisjonen i Bane Nor videre. Utbyggingsdivisjonen og Bane Nor fortjener en topp motivert leder fremover, og jeg har derfor gitt beskjed om at jeg ønsker å fratre. Jeg jobber for fullt frem til påske, men har bedt om – og fått innvilget - arbeidsfritak som leder for Utbygging i oppsigelsesperioden på seks måneder. I denne perioden vil jeg selvsagt være til disposisjon for konsernsjefen, sier Stine Undrum.

- Nå ønsker jeg litt tid til å slappe godt av, og etter hvert finne ut hva jeg har lyst til å gjøre fremover, sier hun.

- Forståelig

Fungerende konsernsjef Henning Bråtebæk, synes det er beklagelig at Stine Undrum slutter.

- Den kompetansen og erfaringen som forsvinner med Stine hadde vi hatt veldig god bruk for i det videre arbeidet i Bane Nor. Jeg er klar over at hun har hatt et voldsomt arbeidspress over lang tid så, det er samtidig forståelig at hun ønsker en ny retning. Jeg vil takke Stine for innsatsen og ønsker henne lykke til med nye karrierevalg fremover, sier han.

Bettina Sandvin fungerer som konserndirektør for Utbygging i Bane Nor fra 11. april.

- Arbeidet i Utbyggingsdivisjonen vil fortsette som planlagt, trygt ledet av Bettina Sandvin. Jeg er takknemlig for at Bettina har takket ja til å fungere i rollen. Hun har ledet en av de mest komplekse Utbyggingsporteføljene i Utbygging etter at hun kom til Bane Nor i 2020. Bettina Sandvin kom fra Statens Vegvesen hvor hun blant annet har jobbet som byggeleder, prosjektleder og avdelingsdirektør, sier Bråtebæk.

Konsernledelsen

Med denne endringen vil konsernledelsen i Bane Nor bestå av følgende personer:

  • Henning Bråtebæk, Konsernsjef (konstituert)
  • Sverre Kjenne, Drift og teknologi
  • Jon-Erik Lunøe, Eiendom
  • Henning Scheel, Kunde og Marked
  • Bettina Sandvin, Utbygging (fung.)
  • Lars Gunnar Dokken, Spordrift (fung.)
  • Beate Hamre Deck, HR og organisasjon
  • Torild Lid Uribarri, Kommunikasjon og samfunnskontakt
  • Birger Steffensen, Virksomhetsstyring (fung.)
  • Karsten Boe, Sikkerhet
Powered by Labrador CMS