Kjersti Hagen Shetelig begynner ved nytt år som daglig leder for Transport & Logistikk-konferansen.

Hun tar over som daglig leder for Transport & Logistikk

Kjersti Hagen Shetelig er ansatt som daglig leder for Transport & Logistikk-konferansen.

Publisert

Dermed tar hun over jobben som Jo Eirik Frøise har gjort i et par tiår. 

Kjersti Hagen Shetelig skal fra nyåret lede arbeidet med å videreutvikle konferansen, konseptet og forretningsmodellen, opplyser NHO Logistikk og Transport.

Shetelig kommer fra stillingen som prosjektleder i Macsimum AS hvor hun har hatt ansvar for tilrettelegging og prosjektering av arrangementer og utstillinger for kunder og konferansepartnere. Hun har tidligere også arbeidet i DNB ASA Private Banking med koordinering og gjennomføring av både interne og eksterne samlinger. Hun har en Master i Strategic Marketing Management og en Bachelor of Business, Event Management Degree.

 – Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på arbeidet med å lede Transport og Logistikk konferansen. Det blir spennende å bygge videre på den solide grunnmuren konferansen har opparbeidet seg gjennom årene, samtidig som jeg håper å kunne bidra til å åpne dører for nye perspektiver og muligheter. Jeg gleder meg til å møte nye kolleger og samarbeidspartnere, så vi kan fortsette å skape verdi for alle involverte parter sammen, sier Shetelig.

Powered by Labrador CMS