Fra venstre: Bjørn Risa, Kjetil Friestad (Rental.one), Tor Anders Skjæveland (Volvo Maskin), David Kristianslund (Volvo Maskin) og Arne Knaben (Volvo Maskin)

120 nye Volvo-maskiner til Risa

Ny stor kontrakt mellom Risa Gruppen, ved Rental.one, og Volvo Maskin.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Avtalen vil sikre levering de neste fem årene. Daglig leder i Risa Gruppen-eide Rental.one, Kjetil Friestad, er godt fornøyd med pakken, som skal inn i leieflåten til Risa AS.

- Vi har god erfaring med oppfølging fra Volvo Maskin, og er trygge på at serviceleddet og maskinene fungerer bra, sier han.

Bjørn Risa er svært komfortabel med prosessen rundt dette og positiv til valg av leverandør.

- Vi har igjen nådd frem med Volvo Maskin som hovedleverandør av vår maskinpark. Vi har høye krav og forventninger, spesielt når det kommer til el-satsingen. For oss er det viktig å være en av bransjens foregangsbedrifter i det grønne skiftet. En stor andel av maskinene er elektriske. Vi håper folk vil tenke grønt når de ser rødt, sier Risa.

- Vi på Volvo Maskin er svært glade for å kunne videreføre et mangeårig samarbeid med Rental.one og Risa. Samarbeidet utvikles stadig, og fokus på rekruttering til bransjen, maskin- og flåtestyring er spennende områder der vi kan lære av hverandre sier adm. direktør Arne Knaben hos Volvo Maskin.

Totalt har nå Rental.one inngått kontrakt med Volvo Maskin på godt over 200 maskiner.

Powered by Labrador CMS