Contexo hadde tilbudet med lavest pris. Bildet er fra en fjellsikringsjobb Contexo utførte for Statens vegvesen på fylkesvei 13 sør for Ullensvang i Hardanger.

Skal bygge ny E6-strekning

I tillegg til fylkesvei, kommunal vei og døgnhvileplass.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Statens vegvesen har signert kontrakt med Contexo AS for delprosjektet Manndalen sentrum i Troms. Kontrakten innebærer blant annet bygging av ca. én kilometer ny E6 fra tunnelinnslaget i Manndalen, med påkobling til eksisterende europavei. I tillegg skal entreprenøren bygge og utbedre ca. to kilometer kommunal vei og noe fylkesvei.

Kontrakten har en verdi på i overkant av 78 millioner kroner, og Contexo leverte lavest i konkurranse med sju andre tilbydere.

- Responsen i markedet på denne utlysningen var overraskende god, konstaterer byggeleder Hans Erling Rekkbø i Statens vegvesen.

Contexo skal også bygge en rasteplass i nærheten av den nye tunnelen. Denne får innlagt vann, og det blir bygget oppstillingsplasser for tunge kjøretøy i tilknytning til rasteplassen. Sjåførene kan bruke plassen til gjennomføring av obligatorisk døgnhvile.

Byggingen starter etter planen 18. september, og jobben skal være ferdig til neste år, samtidig som resten av prosjektet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS