NY AVTALE: Direktør Hilde Nordskogen fra Rambøll og Gorm Frimannslund, administrerende direktør i Bane NOR signere den nye rammeavtalen.

Rambøll inngår ny Bane NOR avtale

Konsulentselskapet Rambøll har inngått en ny rammeavtale med Bane NOR. Avtalen gjelder for fire år med opsjon for ytterligere to pluss to år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Rammeavtalen gjelder utredning, tekniske hovedplaner og offentlige planer. Rambøll skal også lage kommunedelplaner, reguleringsplaner og konsekvensutredninger for Bane NOR.

Rammeavtalen mellom Bane NOR og Rambøll er ikke den første. De to har allerede flere avtaler gående, og Rambøll allerede levert en rekke prosjekter de siste årene.

-Dette er en viktig avtale for oss. Jernbaneekspertise er en av grunnpilarene i Rambøll og med denne nye avtalen får vi igjen bekreftet at vi har ett av landets sterkeste fagmiljøer. Dessuten får vi full uttelling for våre flerfaglige tjenester. Vi ser frem til et godt og spennende samarbeid med Bane NOR fremover, sier Hilde Nordskogen, direktør for Samferdsel & Byutvikling i Rambøll.

Rambøll har med seg flere underleverandører i avtalen, som Norsk Jernbanedrift, Baneservice, L2 Arkitekter og Signon Deutschland. Internasjonal kompetanse fra Danmark og Sverige er også involvert.

Rambøll scorer høyt på alle tildelingskriteriene, og fikk god uttelling for høy kompetanse og gjennomføringsevne, skriver Bane NOR i en pressemelding.  

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS