Salgssjef i Smartdok Per Tore Hansen og IT-sjef Christian Mikkelsen i Veidekke er begge fornøyde med avtalen.
Salgssjef i Smartdok Per Tore Hansen og IT-sjef Christian Mikkelsen i Veidekke er begge fornøyde med avtalen.

Veidekke-enhet inngikk Smartdok-avtale

Veidekke Entreprenør – Region Anlegg har inngått en avtale med Smartdok for bruk av deres løsning for mobil registrering på prosjektene.

Publisert Sist oppdatert

Smartdok og Veidekke – Region Anlegg har inngått en avtale for bruk av teknologiselskapets løsning for mobil registrering på entreprenørens prosjekter.

- På bakgrunn av pilotering på flere prosjekt, har vi sett effektene av å kunne registrere kvalitet- og produksjonsoppfølging mobilt og vi har derfor inngått en sentral avtale og vi har etablert forvaltning i regionen, sier Christian Mikkelsen i Region Anlegg.

Salgssjef i Smartdok, Per Tore Hansen, er naturlig nok veldig fornøyd med avtalen:

- Dette er selvsagt stort for oss. Det har vært en lang og lærerik prosess, og vi er veldig stolte over at Veidekke inngår en avtale med oss, sier Hansen.

1000 brukere

Ved å ta i bruk Smartdok på sine prosjekter i Region Anlegg, har Veidekke standardisert digital føring av timeregistrering, maskintimer, service, sjekklister og massetransport.

1000 brukere i Region Anlegg skal nå ta i bruk det digitale rapporteringssystemet på sine prosjekter.

- Veidekke ser verdien med standardisering i konsernet, og jeg er veldig fornøyd med at de velger Smartdok som en av sine leverandører for Veidekkes digitale satsing, sier Hansen.

Dette er Region Anlegg

Veidekke Entreprenør gjennomfører alle typer anleggsprosjekter, herunder vei, bane fjellanlegg, kraftverk og industriprosjekter. Deres anleggsvirksomhet er organisert i enheten Region Anlegg. Selskapet gjennomfører prosjekter innen alle typer kontraktsmodeller, fra delentrepriser til totalentrepriser.

Region utfører oppdrag innen Tunnel og fjellanlegg, veianlegg og bane, vindkraft, vannkraft, olje, gass- og industrianlegg, baneteknikk, grunnarbeid, riving og forurenset grunn, fundamentering og bergboring.