Bertel O. Steen overtar Setra-agenturet

Publisert Sist oppdatert

Daimler AG har gitt Mercedes-Benz importøren Bertel O. Steen import- og salgsrettigheter for det komplette Setra-programmet.

Avtalen er gyldig fra 1. mai i år.

- Vi ser frem til å utvide våre aktiviteter i det norske bussmarkedet med Setra. Vi får nå den beste og mest komplette produktporteføljen i det norske bussmarkedet", sier Per Ragnar Johansen, direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy hos Bertel O. Steen AS i en pressemelding.

Bertel O. Steen AS og Daimler AG har en lang felles forretningshistorie og tradisjon for samarbeid i Norge. Selskapet startet med import av Mercedes-Benz i 1929. I dag forvaltes også Daimler-produktene Smart og FUSO av Bertel O. Steen.

- Med denne endringen vil vi øke vår tilstedeværelse av begge merkene - Mercedes-Benz og Setra - i det norske markedet. Vårt mål er å øke vår markedsdekning ytterligere, samt å styrke våre tilbud og tjenester til de norske busskundene" uttaler Ulrich Bastert, ansvarlig for markedsføring, salg og kundeservice hos Daimler Bus.

Setra er et bussmerke med en lang tradisjon. I mer enn 65 år har Setra stått for eksklusive tur- og langrutebusser. Produktseriene TopClass, ComfortClass og MultiClass produseres hovedsakelig i Neu-Ulm, Tyskland. Setra vet hva markedet krever og kan tilby en rekke individuelle løsninger basert kundenes behov.