Adm. direktør Ståle Rød i Skanska Norge AS (t.v.) og  daglig leder Albert Kristian Hæhre i Hæhre Entreprenør AS signerte avtalen.
Adm. direktør Ståle Rød i Skanska Norge AS (t.v.) og daglig leder Albert Kristian Hæhre i Hæhre Entreprenør AS signerte avtalen.

Hæhre med kontrakt på E6 Helgeland sør

BetonmastHæhre har inngått sin første anleggskontrakt etter at fusjonen er gjennomført.

Publisert Sist oppdatert

Hæhre Entreprenør har skrevet kontrakt med Skanska Norge om å bygge parsell 3 samt opsjon på å bygge parsellene 1 og 2 ved prosjektet E6 Helgeland sør. Parsell 1,2 og 3 er parsellene som skal bygges mellom Nord-Trøndelag grense og Mosjøen.

Hæhre er fra før hovedentreprenør på E6 Helgeland nord.

- Vi er veldig fornøyd med at Skanska Norge har vist oss den tillit og kontrahert oss på dette prosjektet, sier daglig leder Albert Kr Hæhre i Hæhre Entreprenør i en pressemelding.

Selskapene har en lang historie i å samarbeide om større anleggsprosjekter. Hæhre forteller at det i år er 40 år siden de skrev kontrakt på sin første sprengningsjobb for daværende F.Selmer i forbindelse med byggingen av Braskereidfoss Kraftverk i Glomma.

- Våre gode relasjoner til Skanska vil sikre at vi i felleskap vil levere et godt prosjekt til beste for trafikanter i regionen, understreker Hæhre.

Dette er BetonmastHæhre-konsernets første anleggskontrakt:

- Dette er en milepæl for BetonmastHæhre. I tiden etter fusjonen offisielt ble gjennomført, 25.mars, har vi signert flere kontrakter. Dette er den første på anleggssiden, og det føles veldig bra at vi nå er skikkelig i gang under en samlet fane, sier konsernsjef Jørgen Evensen.