De ansatte på avdeling Tromsø er fornøyde med den nye arbeidsplassen.

Åpen dag på nytt Pon-anlegg

Pon med større satsing i «Region nord». Etter nær 30 år i Tromsø har de nå flyttet inn i nye lokaler.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Etter nesten 30 år i de tidligere lokalene i Ringveien 78, har Pon Equipment bygget et nytt anlegg i Ringveien 113 i Tromsø som ble tatt i bruk 1. februar 2017.  

- Vi har vært i det samme bygget på rundt 400 kvadratmeter siden 1988, og nå har vi endelig fått bygget oss vårt eget anlegg, sier Kjell Kaldfarnes, regionsleder service for Pon Equiment, Region nord.

1800 kvadratmeter

Det nye anlegget i Ringveien 113 er på 1800 kvadratmeter. Det inneholder blant annet to 5-tonns kraner og en 12-tonns kran i verkstedet, ny vaskehall på 200 kvadratmeter, eget sveiseverksted, eget komponentverksted, og 200 kvadratmeter delelager.

- Med de nye servicefasilitetene, er Pon Equipment mye bedre rustet til å serve kundene i Region nord. Både på service, deletilgjengelighet og utvidet tjenestetilbud. Selv om vi holder til i Tromsø, så skal vi serve alle våre kunder i regionen. Det er viktig med et anlegg som er bra nok for dette formålet. Vi har derfor lenge sett et behov for å utvide, og vi er svært stolte av vårt nye anlegg, sier Kaldfarnes.

Åpen dag

Pon Equipment inviterer til åpen dag fredag 24. mars fra klokken 10 til 16.

Pon Equipment skrive i en pressemelding:

Anlegget er åpent for alle, og samarbeidspartnere fra Felleskjøpet, Gjerstad, Rototilt, Engcon, SMP, MAN Trucks & Bus, Cat Finans, Sitech og Pon Rental vil også være på plass for å presentere sine produkter denne dagen. Vi håper kunder og alle maskin-interesserte ønsker å ta turen til oss denne dagen.

Powered by Labrador CMS