Steelwrist fortsetter å lansere nye produkter. Her den nye Steelwrist Powertilt.
Steelwrist fortsetter å lansere nye produkter. Her den nye Steelwrist Powertilt.

Lanserer Powertilt

Steelwrist fortsetter å lansere nye produkter.

Publisert Sist oppdatert

Denne gang er det Powertilt med Front Pin Lock teknologi i samarbeid med Parker/Powertilt AG.

Etterspørselen for sikre hurtigfester på Powertiltløsninger har vært økende de siste årene.

De nye Powertiltene utstilles første gang sammen med Yanmar Construction Equipment på Samoter messen, 22. – 25. februar i Verona, Italia.

Samarbeid

Fram til i dag har Steelwrist levert symmetriske hurtigfester til Powertilt AG som har levert den komplette enheten inkludert tiltmotoren til forhandlerne.

Steelwrist Powertilt er resultatet av samarbeidet mellom den originale tiltmotoren Helac Corporation og den patenterte Front Pin Lock teknologien fra Steelwrist.

Sikkert og robust

Den store fordelen med Steelwrist Powertilt er at kunden får et sikkert og robust hurtigfeste som lever opp til alle sikkerhetskrav uten behov for et sensorbasert styresystem. Steelwrist Powertilt kan benyttes av alle gravemaskiner med to hydrauliske ekstra funksjoner tilgjengelig.

- Når du ikke trenger den fullverdige tiltrotatoren er Steelwrist Powertilt en fantastisk løsning. Med mer enn 50.000 Helac tiltmotorer solgt i markedet, vil våre kunder få en robust løsning som går hånd i hånd med våre hurtigfester som er støpt i støpestål. Vi er ekstremt fornøyd med å være i stand til å utvide produktporteføljen vår med Powertilt, sier Stefan Stockhaus, CEO i Steelwrist.

Levering i mars

Modellserien vil være tilpasset gravemaskiner fra 2-20 tonn og er tilgjengelig med symmetriske fester S40 – S60. Levering starter i mars 2017.

- Vi er veldig glad for at Steelwrist valgte Helac-Powertilt motoren i Deres tilt/feste løsning. Med Front Pin Lock teknologien vil kundene få en enkel og meget sikker løsning – noe som vi vet er et høyt krav fra våre kunder, sier Rolf Hefti, CEO i Powertilt AG.

Powered by Labrador CMS