Renault-sjef på plass

Volvo Norge har endelig fått på plass en sjef for Renault-satsingen i Norge. Viggo Noreng kom i begynnelsen av januar fra person/varebilbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Etter en periode med en haltende organisasjon i Norge, falt flere av brikkene i lederkabalen på plass etter nyttår.

Viggo Noreng kommer fra Ford Motor Norge til Renault. Han får ansvaret hele Renault-satsingen i Norge. Det gjelder fra varebilen Master og opp til de største lastebilene.

Med seg på laget får han Per Kr. Brun som har ansvaret for salg, Erik Henriksen har ansvaret for service mens Kenneth Vefall, som allerede har jobbet med Renault i mange år, har ansvaret for teksisk support.

Renault har 30 servicepunkter i Norge per i dag. Det antallet skal i følge ledelsen i Volvo øke noe i tiden som kommer.

På salgsstatistikken for 2016 kom Renault på den desiderte jumboplassen i klassen over 16 tonn. Fra å bare ha langtransportbilen T-serie i stallen i Norge vil også anleggsbilen C-range bli tatt inn fremover. Den har ledelsen i Volvo store forhåpninger til.

I begynnelsen av april blir begge modellene tilgjengelige for prøvekjøring. C-range kommer med motorer opp i 520 hk og de fleste akselkombinasjonene.

Mot slutten av året blir også varebilen Renault Master Z.E. tilgjengelig. Den store varebilen blir da helelektrisk, og får en rekkevidde på 200 kilometer. Batteripakken på 33 kWh kan lades med 7 kW vegguttak på seks timer.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS