En av de sertifiserte «Hardox In My Body»-skuffene fra Pon Equipment.
En av de sertifiserte «Hardox In My Body»-skuffene fra Pon Equipment.

Pon utnevnt til «Hardox In My Body»-medlem

Svenskt Stål AB (SSAB) har utnevnt Pon Equipment til «Hardox In My Body»-medlem i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Nylig kunngjorde SSAB den norske Caterpillar-forhandleren Pon Equipment AS som nytt medlem av «Hardox In My Body». Kunngjøringen skjedde samtidig med åpningen av selskapets nye anlegg på Berger i Skedsmo kommune, Akershus.

Pon Equipment produserer blant annet mellomstore og store skuffer for hjullastere, i tillegg til salg og utleie av anleggsmaskiner og -utstyr. Men det er på grunn av skuffene selskapet nå er tatt opp som medlem.

- Har kapasitet

- Vi er stolte av å kunngjøre Pon Equipment som medlem av «Hardox In My Body Family». De har bevist at de har kapasitet til bli medlem av denne familien, sier Tobias Appelkvist (tidligere) og Johan Mattsson (nåværende) Sales Manager of SSAB Special Steels i Norge.

Sven Henning Roseth, service manager i Pon Equipment AS.
Sven Henning Roseth, service manager i Pon Equipment AS.

Å bruke Hardox i skuffematerialet skal sørge for lang levetid og produktkvalitet.

«Bedriften har strebet etter å være først ute med tekniske løsninger og materialvalg. Resultatet er et konkurransedyktig og flott produktutvalg», står det i en pressemelding fra SSAB.

Stor satsing på skuffene

- Vi har brukt mye tid og penger på vår utvikling og produksjon av disse skuffene. Å flytte til et nytt anlegg føles også godt. Og vi er stolte over at vi nå også er medlem av «Hardox In My Body». Det er fantastisk, sier Sven Henning Roseth, Service Manager Pon Equipment.  

Pon Equipment eies av Pon Holding, et nederlandsk selskap med over 500 bedrifter i 10 land. Pon Equipment er en del av den internasjonale avdelingen under Pon Holdings som består av Pon Equipment og Pon Power med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Nederland.

SSAB og Hardox

SSAB (Svenskt Stål AB) er et globalt selskap med over 17.000 ansatte i 50 land. Produksjonsanleggene ligger i Sverige, Finland og USA.

«Hardox in My Body» er et registrert varemerke hos SSAB. Selskapet skriver dette om hvem for får bruke deres merkevare:

«Leading manufacturers whose products meet SSAB’s quality requirements are granted licenses to put the Hardox In My Body logo on their products. These companies have extensive knowledge of steel properties, fully understand the advantages of Hardox products and continuously apply this knowledge to their product development. Hardox In My Body manufacturers benefit from priority access to SSAB’s latest expertise in material technology, applications and manufacturing methods.»