Robsrud terrasse i Lørenskog.
Robsrud terrasse i Lørenskog.

Peab bygger 49 leiligheter i Lørenskog

For 114 millioner kroner bygger Peab boligprosjektet Robsrud terrasse for Kaare Berg AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Totalentreprisen omfatter oppføring av to boligblokker i Skårerveien 14 rett ved Lørenskog jernbanestasjon. Byggearbeidene har pågått siden august 2016 og leilighetene skal være innflyttingsklare i desember 2017.

- Vi har kommet godt i gang i prosjektet, og ligger litt foran skjema så langt, sier prosjektleder Sølve Skeie i Peab.

Leilighetskomplekset ligger like ved Ellingsrudelva og Langevann, sentralt i Lørenskog. Leilighetene blir fra 1-roms til 5-roms i størrelser fra 29 til 150 kvadratmeter. Alle, med ett unntak, får balkong eller terrasse. Toppleilighetene har takterrasse. Hver leilighet har en bod på ca. 3 kvadratmeter og sportsbod på ca. 5 kvadratmeter. Det blir vannbåren oppvarming av leilighetene via fjernvarmeanlegg.

- Byggteknisk standard vi leverer er i henhold til TEK10 i energiklasse C. Råbygget blir oppført i plassbygget betong. Innervegger og klimavegger utføres i hovedsak med Ytong, som er anbefalt av Norges astma og allergiforbund, opplyser Skeie.

Under leilighetene bygges garasjeanlegg i kjeller med totalt 70 parkeringsplasser. I tillegg planlegges tre parkeringsplasser på terrenget langs Skårerveien, samt to handikap-plasser på garasjetaket. Fra parkeringskjelleren blir det heisadkomst til alle etasjer.

- Kontrakten omfatter også opparbeiding og beplantning av fellesområder, sier Skeie.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS