Byråd for næring og eierskap, Geir Lippestad og rektor ved Trosterud skole, Henriette Randsborg sammen med elevarrangørene Amara Naeem Ashraf, Alexander Efrem, Ela Tasdemir og Ayaan Naeem.

Innovasjon og frisk luft i klasserommene

– Takk til de som bestemmer, takk til de som betaler og takk til de som har bygget, sa rektor ved Trosterud skole, Henriette Randsborg til elevene og fremmøtte gjester da det nye ventilasjonsanlegget på skolen offisielt ble innviet fredag 4. oktober.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Innovasjon og smarte løsninger gav Trosterud skole 18 klasserom, seks grupperom og garderober med frisk luft.

På en kald og frisk høstdag hadde byråd for næring og eierskap, Geir Lippestad (Ap) tatt seg tid til å besøke skolen for å selv se anlegget og kjenne på den friske luften i klasserommene.

Leverandøren, Caverion, har montert anlegget i rekordtempo, og ikke minst uten at skolen har behøvd å stenge eller at elever har måttet ta i bruk alternative lokaler:

- En spesiell takk til skolen og rektor Henriette Randsborg som har hatt en positiv innstilling til prosjektet og har bidratt på en aktiv og engasjert måte i hele prosjektperioden, sier Rigmor Helene Hansen, administrerende direktør i Undervisningsbygg.

- Underveis har vi jobbet med Nasjonalt program for leverandørutvikling og Caverion Norge som ble valgt som leverandør av ventilasjonsanlegget, som i seg selv er nyskapende, sier hun.

Trosterud-prosjektet har gitt Undervisningsbygg verdifull erfaring organisasjonen skal ta med seg og videreføre til andre skolebygg. God inneluft på skolene gir elevene et godt sted å være og et godt sted å lære.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS