Vidar Berg-Hansen i Smartdok er på plass på NESOs høstmøte for å møte nye og gamle kunder.
Vidar Berg-Hansen i Smartdok er på plass på NESOs høstmøte for å møte nye og gamle kunder.

Smartdok på nordnorsk anleggsfeiring

NESO feirer 30-års jubileum 27. til 30. oktober, og Smartdok er på plass for å hylle den nordnorske entreprenørorganisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

- Vi gleder oss veldig til å feire 30-års jubileum sammen med over 300 av våre medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere, sier NESO (Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon) i invitasjonen til sine medlemmer.

Smartdok melder at de er på plass under hele helgen og feirer jubilanten.

- Vi har siden februar 2016 hatt leverandøravtale med NESO, noe vi er meget stolte av, sier Vidar Berg-Hansen i Smartdok.

Mange flotte NESO kunder

Smartdoks system for bransjen inneholder blant annet timeregistrering, skjema og bilde, maskiner, varer og massetransport, verktøy og byggekortleser. Det er tatt i bruk av 46 av NESOs medlemmer.

SE PROGRAMMET HER

- Å delta på høstmøtet gir oss en flott mulighet til å treffe kundene våre og ikke minst de som fortsatt er på let etter et timeregistreringssystem som er skreddersydd for bygg- og anleggsbransjen, sier Berg-Hansen.

Innspill gir utvikling

- Både Smartdok og NESO er nordnorske, noe vi er stolte av. Vi har et veldig godt samarbeid med NESO-entreprenører for innspill vedrørende videre utvikling av produktet. En slik tett dialog gir oss en stor konkurransefordel.

Smartdok har vært på markedet siden 2007 og har siden da drevet kontinuerlig utvikling av produktet sammen med sine kunder.

- Man kan si at Smartdok på en måte er utviklet av og for bygg-og anleggsbransjen, sier Berg-Hansen.

På speeddate

Smartdok stiller mannsterke i Bodø, og både Vidar Berg-Hansen og Per Tore Hansen har pusset lakkskoene for hyggelig samvær med gode samarbeidspartnere i NESO.

- Vi ser spesielt frem til speeddatingen med entreprenørene på lørdagen. Da er det på med hjelmen og gi full gass, sier Berg-Hansen.

Speeddatingen er en slags minimesse der leverandører får en satt tid til å presenterer seg for entreprenørene.

Faglig og sosialt

NESOs årlige høstmøte blir altså denne gang et høstmøte litt utenom det vanlige. Organisasjoen fyller 30 år og fyrer dermed igang et faglig og sosialt opplegg som kan komme til å «blåse anleggshjelmen» av de fleste.

Det faglige programmet inneholder blant annet; seminarer om ansvar- og prosjektforsikring, tekniske anlegg – prosjekter i sluttfasen, blikk inn i fremtiden med Fremtidens Byggenæring, Lean, samt sikkerhetsrutiner og arbeidsflyt.

Høstmøtet er også sosialt:. Medlemmene kan være med på rib-tur i Saltstraumen, jubileumskonsert, kokkelering og ikke minst vil det bli satt opp en egen frisørsalong på lørdag for de som ønsker å ta en siste finpuss på hårlokkene før kvelden tar fyr.