Rambøll med seks nye rammeavtaler for Statnett

Avtalene har en estimert årlig verdi på 50 til 100 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Rambøll har fått tildelt rammeavtaler for aktivitetsansvarlig innen henholdsvis bygg, elektro, kontrollanlegg, HVDC/FACTS, modellering/DAK og prosjektledelse stasjon.

Rammeavtalene gjelder innleie av personalressurser til Statnett, i forbindelse med rehabilitering, oppgradering og nyetablering av Statnetts transformatorstasjoner. Kontrakten går over to år, med opsjon på ett pluss ett år til.

- Det er utrolig hyggelig vi får klart beste score i fem av tilbudene. Vi får full uttelling for vår tverrfaglige organisasjon og i tilbudene klarer vi å vist hvordan vi kan hjelpe Statnett å styrke strømnettet videre, sier Bjørn Tore Landsem direktør Bygg & arkitektur sør og øst.

- Vi i Rambøll skal være «samfunnsrådgivere» og har som mål å levere tjenester som kommer kunden, forbrukere og samfunnet til nytte. Gjennom disse avtalene vil vi bidra med å sikre strømforsyningen i Norge, en av landets mest grunnleggende infrastrukturer og det er vi veldig stolte av, sier Landsem.

Rambøll har per i dag flere avtaler med Statnett, og opplyser i en pressemelding at de ser frem til et fortsatt god samarbeid med nye og spennende utfordringer.