Rambøll med seks nye rammeavtaler for Statnett

Avtalene har en estimert årlig verdi på 50 til 100 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Rambøll har fått tildelt rammeavtaler for aktivitetsansvarlig innen henholdsvis bygg, elektro, kontrollanlegg, HVDC/FACTS, modellering/DAK og prosjektledelse stasjon.

Rammeavtalene gjelder innleie av personalressurser til Statnett, i forbindelse med rehabilitering, oppgradering og nyetablering av Statnetts transformatorstasjoner. Kontrakten går over to år, med opsjon på ett pluss ett år til.

- Det er utrolig hyggelig vi får klart beste score i fem av tilbudene. Vi får full uttelling for vår tverrfaglige organisasjon og i tilbudene klarer vi å vist hvordan vi kan hjelpe Statnett å styrke strømnettet videre, sier Bjørn Tore Landsem direktør Bygg & arkitektur sør og øst.

- Vi i Rambøll skal være «samfunnsrådgivere» og har som mål å levere tjenester som kommer kunden, forbrukere og samfunnet til nytte. Gjennom disse avtalene vil vi bidra med å sikre strømforsyningen i Norge, en av landets mest grunnleggende infrastrukturer og det er vi veldig stolte av, sier Landsem.

Rambøll har per i dag flere avtaler med Statnett, og opplyser i en pressemelding at de ser frem til et fortsatt god samarbeid med nye og spennende utfordringer.

Powered by Labrador CMS