Bak fra venstre: Prosjektleder Ivar Engset, Rambøll, Ruth Haug, divisjondirektør vei, Rambøll, Jørn Rinde, utbyggingssjef E18 Langangen-Dørdal, Nye Veier og prosjektdirektør E18 Langangen-Grimstad, Magne Ramlo, Nye Veier. Foran: Hilde Nordskogen (t.v.), direktør for byutvikling og samferdsel Rambøll og administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland, Nye Veier.

Ny kontrakt på E18

Nye Veier AS har skrevet kontrakt med Rambøll på nesten 18 kilometer motorvei.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Konsulentselskapet Rambøll skal utføre en komplett reguleringsplan for E18 Langangen-Rugtvedt, en ny firefelts motorvei. Strekningen er på nesten 18 kilometer. I planen inngår ny Grenlandsbru vest for eksisterende bru og seks tunneler på til sammen ca. ni kilometer. Prosjektet inngår i utbyggingen av E18 Langangen – Grimstad.

Komplett rådgiver

- Vi har svært god kompetanse på veiutbygging i Rambøll. For å sikre en solid og komplett rådgiver for dette prosjektet, har vi i tillegg knyttet til oss en nøye utvalgt gruppe underleverandører med kompletterende kompetanse og erfaring fra blant andre Asplan Viak AS, forteller Ruth Gunlaug Haug, divisjonsdirektør for vei i Rambøll.

Rambøll har tidligere vunnet et mindre reguleringsoppdrag for samme selskap tidligere i år.

- Vi skal hjelpe Nye Veier med å nå målene sine om å bygge gode og billigere veier raskere. Det settes høye krav om å være innovative og gode rådgivere. Det krever mye av oss, og vi tar fatt på jobben med stor iver og arbeidslyst, sier Hilde Nordskogen direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll.

God partner

 - Nye Veier er glad for å ha fått Rambøll med som partner på laget i en viktig planprosess for oss. Vi er avhengig av å ha med oss kompetente fagmiljøer i alle ledd, sier Magne Ramlo, prosjektdirektør for E18 Langangen-Grimstad. 

Avtalen ble signert i midten av august og arbeidet er allerede i gang.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS