Det var mange som prøvde styrken hos Hytech Trading på Mefa i Stavanger.

MEFA-messas sterkeste anleggsmann

Vinneren av Hytech Tradings MEFA-kåring «Anleggsbransjens sterkeste mann» er klar- etter en overlegen seier til slutt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Når en bransje av arbeidskarer som forbindes med hardt fysisk arbeid samles på MEFA-messe ble det fristende for utstiller Hytech Trading å sjekke hvordan styrkenivået lå an blant anleggspublikumet.

Dette ble gjort ved å ta i bruk noe av utstyret selskapet ofte benytter i det daglige virke. Menn i alle aldre fikk derfor prøvd seg i en «mann vs maskin»- duell der oppgaven lå i å vri en tranducer (momentgiver) for å måle Nm i armene.

Moment

Kalibreringsutstyr for momentverktøy brukes for eksempel for å sikre at tiltrekking av bolter og annet gjenget festemateriell utføres korrekt samt for å måle moment i maskiner eller annet utstyr.

VINNEREN: Samuel Poudroux var i særklasse og stakk av med seieren med overlegne 238 Nm.

En tranducer (momentgiver) ble rigget opp på et bord i en rørstikke hvor så en liten aksling ble plassert gjennom tranduceren. Oppgaven til deltakerne ble å ta tak og vri, mens displayet avleste oppnådd høyeste moment.

De sterkeste

Flere gode kandidater viste seg gjennom helgen- men det var ikke før nærmere stengetid på søndag at vinneren ble kåret. Det var til slutt Samuel Poudroux som stakk av med seieren med overlegne 238 Nm! Dette var hele 30 over 2. og 3. plass som klarte henholdsvis 208 og 205 Nm.

Gjennomsnittet lå på ca 140 Nm for alle som prøvde seg. Sterkeste kvinne ble ikke kåret. Kanskje det kan bli en kvinneklasse ved neste korsvei?

Resultatliste «MEFAs Sterkeste mann»:

PlasseringNavnFirmaResultat
1Samuel PoudrouxStavanger Tekniske Fagskole238
2Kristoffer TjeltveitVolvo Maskinservice208
3Joar SæbøVeidekke205
4Eivind SkogerbøStangeland Maskin199
5Odd Gaute FrøylandJæren Bygdeservice188
6Kjell MagneSam Eyde VGS, Arendal183
7Thor ThorsenLubetech175
8Kjell ReidarSeabrokers174
Powered by Labrador CMS