Arkivbilde.
Arkivbilde.

Miljø på NFF Temadag

NFF har satt sammen er rikt program av foredrag som setter miljøet i fokus når foreningen arrangerer temadag og årsmøte tirsdag 10. mai.

Publisert Sist oppdatert

«Utfordringer i dagen – miljøvennlige løsninger i grunnen» har Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) valgt å kalle temadagen som holdes på Ingeniørenes Hus i Oslo.

NFF ønsker i år å sette fokus på miljøvennlige løsninger på fremtidens transportbehov, fra overordnede nasjonale føringer i forslag fra NTP, de politiske prosessene i og rundt Oslo - det grønne skiftet, til de tekniske utfordringene blant annet knyttet til å gjennomføre anbefalingene i KVU Oslo-Navet, skriver NFF i programmet.

Jan Fredrik Lund fra Statens vegvesen er først ut med foredraget «Grunnlagsdokumentet for NTP – miljøaspekter, det grønne skiftet». Deretter setter Asker-ordfører fokus på «Miljøprosjektet Vestkorridoren» før bystyrerepresentant Beate Folkestad Habhab (MDG) for byutvikling i Oslo tar opp temaet «Miljøbyen Oslo - miljøaspekter, det grønne skiftet, tunnelløsninger».

«Status, miljøaspekter og tunnelløsninger for Fornebubanen» er også satt opp som eget foredrag, og før årsmøtet i NFF starter skal Sven Narum fra Vianova belyse «Oslo-navet – anleggsutfordringer».

Påmelding til Temadagen skjer på: E-post til [email protected], via www.nff.no eller www.teknakurs.no