Smartdok populære i Sverige

Smartdoks stand på Norbyggmessen i starten av april ble svært godt besøkt.

Publisert Sist oppdatert

At timeregistreringsappen til Smartdok er populær i Norge er det ingen tvil om. Nå kan det se ut som om svenskene også har fått øynene opp for produktet. På Nordbyggmessen i Stockholm opplevde selskapet stor pågang fra entreprenører som viste stor interesse for systemet.

- Messen gikk over all forventning. Det er helt tydelig at bygg- og anleggsbransjen i Sverige er nysgjerrige på hva Smartdok er, og på hva det kan gi kunden tilbake, sier adm. direktør i Smartdok AB, Steffen Nerdal.

At et mobilt- og webbasert timeregisteringssystem er i vinden er det ingen tvil om, ifølge Nerdal:

- Vi hadde en stor pågang av entreprenører innom som ønsket en skybasert løsning som Smartdok, eller rett og slett ønsket en bedre digital løsning enn de har i dag. Når kundene fikk se vårt produkt og hvordan Smartdok kan gi dem en enklere hverdag, var tilbakemeldingen klar; dette var noe de kunne tenke seg, sier han.

Også ID06 var et hot tema på messen. ID06 er et elektronisk personalregister i bygge- og anleggsbransjen. Hensikten er å bekjempe svart arbeid, økonomisk kriminalitet og styrke sunn konkurranse i markedet. Smartdok er akkreditert leverandør av ID06.

- Kort sagt, vi er meget fornøyde med messen. Jeg tror vi vil se en betydelig vekst i de kommende månedene, sier Nerdal.