Pon Equipment AS varsler en større satsing på Dyrsku´n.
Pon Equipment AS varsler en større satsing på Dyrsku´n.

Pon Equipment og Dyrsku´n inngår samarbeid

Dyrsku´n har et stadig større innslag av anleggsmaskiner. Nå går Pon Equipment og Dyrsku´n ut i en pressemelding og offentliggjør et samarbeid.

Publisert Sist oppdatert

De senere årene har anleggsområdet på Dyrsku´n blitt et av messens viktigste satsingsområder. Over 100 store og små aktører stiller ut sine produkter hvert år, og det antas at det signeres handler for opp mot hundre millioner i forbindelse med arrangementet.

For Dyrsku´n 2016 har Pon Equipment inngått en samarbeidsavtale med jubilanten. Sammen skal de styrke Dyrsku´n sin profil og videre satsing på maskin og anlegg. Dette skriver organisasjonene i en felles pressemelding.

Fokus på landbrukssegmentet

Pon Equipment styrker egen tilstedeværelse på Dyrsku´n som er en av landets største anleggs- og landbruksmesser.

- Dyrsku´n er en optimal arena for oss til å møte kunden i en uformell setting. Gjennom satsning på de mindre maskinene de siste årene har vi også hatt mer fokus på kunder i landbrukssegmentet. Dette samarbeidet med Dyrsku’n gir oss en mulighet til å vise oss for denne kundegruppen på deres egen arena. Vi har spennende planer for Dyrsku’n nå i jubileumsåret, sier Espen Paulseth, markedsdirektør i Pon Equipment AS.

Anlegg er størst på Dyrsku´n

For mange er Dyrsku´n assosiert med landbruk og husdyrhold, og det var også det som var opphavet til messa for 150 år siden. Siden den gang har landbruket og norske arbeidsplasser utviklet seg, og i dag er maskin og anlegg stadig viktigere for norske bønder.

Den teknologiske utviklingen bidrar til at bønder i Norge kan jobbe på tvers av sitt daglige virke, og spe på med bi-inntekter som brøyting, kantklipping og veirydding.

Isolert sett er det nå maskin og anlegg som står for den størst omsetningen på messa. Det er kanskje ikke så rart når man tar verdien på produktene i betraktning.

- Vi er i ekstase over å ha med oss en så tung aktør som Pon Equipment på laget. Maskin og anlegg er et stort satsingsområde for oss, og markedet for utstillingsvinduer er så vanvittig stort. Her konkurrerer vi ikke bare med norske messer, men også store internasjonale messer, sier Annette Ajer, utstilleransvarlig på Dyrsku`n, i meldingen.

Skal bli enda bedre

Ajer påpeker at antallet maskin- og anleggsutstillere på Dyrsku´n har økt betraktelig de siste årene. Dette skyldes at kjernegjestene – bøndene - i større grad driver entreprenørskap og annen virksomhet som krever slike typer maskiner, samt at Dyrskuplassen stadig utvikles.

- Vi kan nå måle oss med landets ledende anleggsutstillinger. Sammen med Pon Equipment har vi høye forventninger om å skape enda bedre opplevelser for alle med interesse for maskin og anlegg.

Dyrsku´n 2016 går av stabelen 9.-11.september 2016 og feirer i år 150 årsjubileum.