Per Eftang (t.v.) og viseadm. direktør i Abax, Bjørn Erik Helgeland ser frem til å samarbeide i selskapet.

Per Eftang til Abax

Håvard Bøkkos coach er ansatt som ny rådgiver i Abax AS. Abax-konsernet er en stor europeisk aktør innen elektroniske kjørebøker, i tillegg til flåtestyring og sporing av utstyr.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Teknologiselskapet henter kompetanse og erfaring fra internasjonal toppidrett og ansetter mental trener Per Eftang (43) i rollen som «training manager». Per Eftang tiltrer rollen i Abax 18. april 2016.

Per Eftang, har de seneste årene jobbet med mental trening av toppridrettsutøvere av nasjonal så vel som høy internasjonal klasse. Han er blant annet kjent som mangeårig rådgiver og mental trener for skøyteløperne Håvard og Hege Bøkko, i tillegg til en flere NHL-stjerner og den norske motorsportsstjernen Ayla Ågren.

Eftang tar med seg lang erfaring fra ledelsesprosesser og organisasjonsutvikling i en rekke norske og europeiske selskaper til Abax.

Innsatsleder i politiet

- Vi er veldig fornøyde med at Per Eftang takket ja til jobben. I Abax fokuserer vi mye på utvikling av våre ansatte. Etablering av prestasjonskulturer og menneskelig utvikling er en viktig del av det vi gjør. Eftang vil styrke vår organisasjon med kompetanse og erfaring av høy internasjonal klasse, sier viseadministrerende direktør i Abax, Bjørn Erik Helgeland.

Per Eftang har bakgrunn fra politiet som mangeårig operativ leder og innsatsleder. I tillegg har han jobbet som mental rådgiver gjennom foretaket Pereftang.no i en årrekke. Selskapet skal nå, sammen med kunnskapen, erfaringen og klientene, bli implementert i Abax.

Mestringsfølelse

- Når først muligheten dukket opp, var det lett å takke ja til jobben. Selskapet er bygget opp og drives av verdier jeg liker. Lederskapet er positivt og offensivt, samtidig som de uttaler og viser i praksis at menneskene som utgjør produksjon og resultater er viktige, sier Eftang i en pressemelding.

Abax opplyser i meldingen at jobben som training manager vil bestå i å «trene, ivareta og utvikle mennesker og team i en organisasjon i sterk vekst, spesielt innen personlighet- og prestasjonsutvikling».

- Det jeg kan tilføre Abax, er å legge ytterligere til rette for at menneskene i organisasjonen stadig er i personlig utvikling og vekst. Ved hjelp av mine metoder vil alle få en større forståelse av «hvorfor vi gjør som vi gjør». Det vil skape rom for mestringsfølelse både individuelt og i team, sier Eftang.

Abax har 314 ansatte og avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og Nederland. Selskapets hovedkontor ligger i Larvik.

Kort om Per Eftang

- 43 år gammel
- Fra Larvik
- Utdannet offiser i forsvaret
- 16 år i politiet - 10 års ledererfaring som operativ leder og innsatsleder.
- Mental trener for en rekke toppidrettsutøvere
- Fokus på lederskap, motivasjon, kommunikasjon og konflikthåndtering.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS