Preben Nygaard og Anders Josefsson på plass hos Smartdok og klare for å serve Østlandet. Her er gutta på besøk i Alta, og fikk med seg innspurten av Finnmarksløpet.
Preben Nygaard og Anders Josefsson på plass hos Smartdok og klare for å serve Østlandet. Her er gutta på besøk i Alta, og fikk med seg innspurten av Finnmarksløpet.

Smartdok med Oslo-kontor

Smartdok kommer nå tettere på kunder i Østlandsregionen etter at selskapet er på plass i Oslo med eget kontor på Lysaker.

Publisert Sist oppdatert

- Vi fortsetter å ansatte dyktige mennesker for å serve kundene i bygg- og anleggsbransjen, sier daglig leder Bjørn Tore Hagberg.

I midten av mars er de to nyansatte, Preben Nygaard og Anders Josefsson, på plass i lokalene på Lysaker.

- Vi er svært glade for å være på plass i Oslo. Vi har per i dag mange kunder på Østlandet som vi ønsker å komme tettere på og følge opp enda bedre, sier Hagberg.

300 kunder

Preben og Anders skal jobbe med salg og oppfølging av nye og gamle kunder.

Smartdok har i dag ca. 10.000 brukere av systemet på Østlandet, fordelt på nesten 300 kunder. Selskapet har i dag over 29.000 brukere totalt.

- Vi skal begynne med å fortelle våre kunder at vi nå er på plass. I tillegg til å gi våre eksisterende kunder på Østlandet enda bedre og tettere service, så skal vi også ta kontakt med potensielle kunder som vi kan hjelpe med å gjøre hverdagen enklere for, sier de.

Engasjerte nyansatte

– Jeg har lenge hatt en ønske om å jobbe i en innovativ bedrift, som bedrer hverdagen til kunden. Smartdok er et markedsledende produkt som er til stor nytte for bygg og anleggsbransjen, sier Anders som er født og oppvokst i Drammen og har jobbet med digital markedsføring og salg mot bedriftsmarked ved siden av studier de siste fem årene.

– Det er et godt arbeidsmiljø med hyggelige og motiverte kolleger. Jeg har fått inntrykk av at det er viktig for bedriften at de ansatte skal trives godt på arbeidsplassen som igjen fører til at kundene får best mulig service og oppfølging, sier Preben om inntrykket etter den første uken.