YESSS! Stein Løvrød i hvit T-skjorte jubler etter loddtrekningsseier over Ketil Forsmo (venstre). Til høyre for Løvrød er Vibeke Skanke, Tatiany Santos og Irina Pachutina (alle Pon) som sørget for rettferdig trekning.

19-åring ble quiz-mester

MALAGA (AT.no): En 19-åring fra Støren i Sør-Trøndelag gikk til topps i Cat-quiz i Malaga.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Muligens var det litt overraskende at Stein Løvrød (19) som nettopp var ferdig med lærlingetiden i Winsnes Maskin & Transport AS i Støren skulle stikke av med seieren i kamp med mange garvede anleggsringrever.

Konkurransen fant sted under Pon Equipments kundetur til Caterpillar-senteret i Malaga i september 2015. Løvrød svarte riktig på 10 av 11 Cat-spørsmål som var hentet ut fra alle foredragene Pon-teamet presenterte i timene i forveien.

Loddtrekning

- Jeg skal innrømme at jeg er i overkant interessert i anlegg og maskiner. Maskininteressen har bare vokst siden jeg startet på anleggslinjen på skolen for noen år siden, sier Løvrød som vant en iPad Air.

Nå skylder vi raskt å legge til at Løvrød hadde marginene på sin side. Også Ketil Forsmo fra Forsmo Maskiner & Transport AS fra Mo i Rana hadde ti av 11 riktige svar. Men Løvrød stakk av med iPad’en etter loddtrekning.

Ferdig som lærling

Løvrød er nettopp ferdig med lærlingetiden og er nå ansatt i Winsnes Maskin & Transport som maskinfører. I opplæringstiden har han kjørt alle maskinene i bedriften.

- Jeg kjører både hjullastere og gravemaskiner, og selv om jeg liker begge delene må jeg innrømme at det er artigst å kjøre gravemaskin. Det største jeg har kjørt så langt er en Cat 324 på rundt 30 tonn, sier quiz-vinneren.

Winsnes Maskin & Transport har 30-35 ansatte, 10 gravemaskiner, fire hjullastere, 15 lastebiler og et par knuseverk som står i pukkverk og grustak som bedriften også eier. Selskapet ble etablert i 1970.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS