Åpen dag på Rudshøgda

21. august arrangeres Rudshøgdadagen for første gang, og fokus kommer til å ligge på anleggs- og transportsektoren. Rudshøgda ligger meget sentral i Innlandet midtveis mellom Hamar og Lillehammer.

Publisert Sist oppdatert

- Det er mange virksomheter her som henvender seg til anleggs- og transportbransjen, og vi føler vi har behov for å presentere oss samlet, sier Dino A. Borolien, daglig leder ved MAN Truck & Bus Norge AS avd. Hedmark og kontaktperson for Rudshøgdadagen. - Felles for de fleste av oss er at vi dekker et meget stor geografisk område her i innlandet, og vi har også mange av de samme kundene. Her kan de få servert alt på ett brett.

Arrangementet vil finne sted på parkeringsplassen mellom Euro Stop, kro på nordgående E6, og byggene bakenfor. Her vil det blant annet bli utstilling av utstyr fra samarbeidspartnerne som er MAN, Pon, Lena Maskin, Per Hatterud Maskin, Stål og Spesialtransport, Volkswagen Nyttekjøretøy, Lierhagen Skogsdrift, Toyota Material Handling, Dekkmann og Ifor Williams Norge. Også kroene på Rudshøgda, Shell Seven Eleven, Wright Trafikkskole, Helikopterdrift, Stirling Station, Prøysenhuset og Simenstad Gard, kjent fra TV-serien Farmen, er involvert. I tillegg blir det musikk fra Brumunddal Brass. Arrangementet blir åpnet av ingen ringere en Ringsakers ordfører, Anita Ihle Steen.

Noen av innslagene er også myntet på ektefeller og barn, så åpen dag på Rudshøgda har potensial til å bli en familiefest.

- Kall det gjerne et prøveprosjekt, men vi håper selvsagt på mange besøkende for å få vist frem hva vi står for på Rudshøgda, og vi har som mål at dette skal bli en årlig foreteelse, avslutter Borolien.