Ved anleggsområdet ved Biri på E6 hadde noen brukt tid på å omarrangere skiltene slik at trafikken ble ledet rett inn på anleggsområdet.

Ledet E6-trafikken rett inn på anleggsområde

En spøk som kunne gått riktig ille, mener entreprenøren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Natt til mandag endret noen skiltingen ved anleggsområdet langs E6 ved Biri, slik at trafikken ble ledet rett inn på selve anleggsområdet og til stengte veier.

Alt var i orden da entreprenøren forlot anlegget klokken 23 søndag kveld, men mandag morgen var skiltene flyttet på.

– Den eller de som har gjort det har nok ment det som en spøk, men dessverre ikke sett alvoret i de eventuelle konsekvensene, forteller skiltansvarlig i Isachsen Entreprenør, Arild Eckhoff til Oppland Arbeiderblad. http://www.oa.no/biri/trafikk/nyheter/lurte-e6-trafikken-det-kunne-gatt-skikkelig-galt/s/5-35-122809

Heldigvis kom ingen til skade, men å sende intetanende trafikanter inn på et anleggsområde, kan veldig fort ende i alvorlig ulykke.

– De har skiltet trafikken inn på et anleggsområde der veien ikke er ferdigbygd. I verste fall kunne trafikantene blitt ledet til en vei uten rekkverk eller en vei hvor vi har gravd en grøft tvers over, sier Eckhoff.

- De har flyttet på skilt og sperringer i begge ender av anleggsområdet og har tydelig brukt tid på det. Omskiltingen var «forseggjort», forteller byggeleder i Statens vegvesen, Per Kristian Bjerke.

Forholdet er anmeldt til politiet.

 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS