Leverer påbygg til Volvo Truck Center

Wiks har inngått avtale om levering av påbygg til Volvo Truck Center.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I begynnelsen vil samarbeidet dreie seg om plan-, tipp- og skappåbygg til Renault Master og Renault D distribusjonskjøretøyer opp til 7,5 tonn, opplyser Wiks i en pressemelding. Volvo Trucks Center er forhandler av Renault lastebiler.

Wiks AS ser et stort potensial i samarbeidet med Volvo Truck Center. Det vil bli bygd opp en standardportefølje av påbygg rettet mot volumløsningene. Vi vil i tillegg ha et fleksibelt opplegg for kundetilpasning av løsninger, skriver Wiks i meldingen.

Wiks vil tilby planpåbygg, tipp-påbygg, både baktipp og treveistipp, samt skappåbygg i aktuelle utførelser. Dette innebærer at kombinerte løsninger med påbygg og tilhenger vil harmonisere med hverandre, for optimal kapasitetsutnyttelse, heter det videre.

Volvo Truck Center har alt solgt den første Renault Master med 4WD og Wiks tipp-påbygg til Fjellregionen Interkommunale Avfallsselskap AS (FIAS), Tolga.

Dette er en oppdatert sak. Tidligere ble Volvo Truck Center omtalt i pressemeldingen og i artikkelen som Renault Trucks Norge.

Powered by Labrador CMS