Implenia leier Cat-hybrider

Under regjeringskvartalet graver Implenia seg 27 meter ned i grunnen. To splitter nye hybrid-gravere fra Cat blir sentrale i arbeidet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Dette er historisk, ikke bare har vi har fått vår første hybrid i utleieflåten, nemlig en 336EL Heavy Duty High & Wide på drøye 40 tonn, men også første 349EL, en graver på 55 tonn. Og begge gikk direkte til Implenia sitt anlegg i regjeringskvartalet, der de skal jobbe de neste 13 månedene, sier Pon Rentals selger Ole Andreas Eriksen.

Under det som en gang var S-blokka i regjeringskvartalet skal det bores og sprenges 27 meter ned i grunnen for å gjøre klart for en kjeller i de nye regjeringsbygningene.

Her skal det huses sivilt situasjonssenter, sikre forsyningsstabilitet for kraft, teknisk kjøling og IKT-drift.  100 000 kubikkmeter stein skal lastes ut med Cat-maskinene.

- Vi er opptatt av miljø, økonomi og produksjon, derfor valgte vi Cat-maskinene som oppfyller kravene i dette viktige prosjektet på en ypperlig måte, sier Knut William Thoresen, maskinsjef i Implenia Norge AS.

Maskinene har fullserviceavtale fra Pon Equipment for å redusere unødvendig ståtid på ved service og vedlikehold. Det vil hovedsakelig være to faste førere som vil ha Cat-maskinene som sin arbeidsplass de neste månedene.

- Ved igangsettelse av slike maskiner er det alltid fordel å få ekstra opplæring og gode råd sier storkundeansvarlig for Implenia i Pon, Morten Lier.

Dette er ikke de første Cat maskinene som Implenia leier på langtidsleie fra Pon Rental. Tidligere har de allerede leid graverne 320EL RR og 321DLCR på henholdsvis 23,5 tonn og 26 tonn.

 

 

 

 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS