Brede Høgseth Wardrum, ny redaktør i Yrkesbil.
Brede Høgseth Wardrum, ny redaktør i Yrkesbil.

Ny redaktør i Yrkesbil

Publisert Sist oppdatert

Brede Høgseth Wardrum (29) er ansatt som redaktør i Yrkesbil som utgis av Bilforlaget AS.

Høgseth Wardrum jobber i dag som nyhetsjournalist og frontsjef i Romerikes Blad, der han har vært ansatt siden han avsluttet journalist-utdannelsen i 2007. Han har i tillegg studert politikk og forvaltning ved Høgskolen i Oslo.

I Romerikes Blad har Høgseth Wardrum de siste årene vært tilknyttet avisens nettsatsning, med ansvar for forsideredigering og sikring av trafikkvekst.

- Høgseth Wardrum har stor interesse for bil- og transportsektoren, men det viktigste er at han utvilsomt behersker journalistfaget, sier forlagsredaktør Per Morten Merg i Bilforlaget.

- YrkesBil er en anerkjent leverandør av kvalitetsjournalistikk og vi er svært fornøyd med at vi har fått Høgseth Wardrum med på laget.

Den nye redaktøren vil inngå i Bilforlagets redaksjon, som teller ni journalister/redaktører.

- Ved å fokusere på nisjepublikasjoner og nettjenester innenfor temaområdet bil har Bilforlaget opprettholdt en stabil bemanning i en utfordrende medietid, sier adm. direktør Atle Falch Tuverud i Bilforlaget.

- I år feirer Bilforlaget 40 år og Yrkesbil 35 år. Med Høgseth Wardrum som ny redaktør skal vi befeste vår posisjon, også i denne delen av markedet, sier Tuverud.

Brede Høgseth Wardrum etterfølger Haakon Førde, som går til en nyopprettet stilling som forlagsredaktør i Fagmedia AS.