Nye Eurocomach kompaktlaster lanseres nå i Norge.
Nye Eurocomach kompaktlaster lanseres nå i Norge.

Eurocomach kompaktlastere kommer

Nå lanser Vinge Maskin AS på Frosta også Eurocomach kompaktlastere i Norge.

Publisert Sist oppdatert

De nye kompaktlasterne er i 1,8-3,5 tonns klassene og kommer både med hjul og belter. De har fått et moderne design, er standard utstyrt med varmeapparat, har tett kabin og kan utstyres med aircondition.

Lett med service

Det er lagt stor vekt på god servicetilgjengelighet med hytte som kan tippes opp, slik at det er full tilgang til alle servicepunkter. Dette gjør det enkelt å komme til pumper, girkasse, motor og kontrollventil. Kjøleren kan vippes ut 45°.

- Maskinene er lettkjørte og av høy kvalitet når gjelder fleksibilitet, komfort og design. De er godt tilpasset det Nordiske markedet, sier daglig leder Johannes Vinge.

Servostyring og svingradius

Alle modellene er fullt ut servostyrt med hydrostatisk drift. Hjulene drives av en hydraulisk motor på hvert hjul som styres av to overføringspumper. Det er ingen mekanisk forbindelse mellom hjulene, og dette gir en mindre svingradius ved at hjulene kan kjøres hver sin vei. Føreren får en meget god kontakt med maskinen, og slitasjen blir mindre ved at hjulene graver mindre mot underlaget.

Maskinene er standard utstyrt med 2 dobbeltvirkende hydraulikkuttak, hvorav det ene kan kjøres med full flow.

Kompaktlasteren kommer også med belter i to størrelser.
Kompaktlasteren kommer også med belter i to størrelser.

Hjulmaskinene ESK 130.5 og ESK 150.5 har bredder på 1,25 og 1,55 meter. Beltemaskinene ETL 140.5 og ETL 160.5 er 1,30 og 1,68 meter brede.