Bent E.S. Nygaard (t.v) og Erik Hauge i Grove Knutsen skal satse på Haulotte-teleskoptruckene tiden fremover.

Satser på teleskoptrucker

Grove Knutsen tok over Haulotte-aganturet i februar for et år siden. Etter det første året med litt «motbakke», er selskapet nå rustet til å satse på agenturet og ikke minst teleskoptruckene til den franske produsenten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Vi måtte starte helt på nytt med Haulotte-agenturet og bygge opp seriøsiteten til produktet ute hos kundene etter tidligere forhold. Nå er vi klare, og i tillegg til lifter kommer vi til å ha mer fokus på teleskoptruckene, sier Bent E.S. Nygaard.

Haulotte leverer teleskoptrucker fra 3,2 tonn og 10 meter løftehøyde til 4 tonn og 17 meter løftehøyde. Cramo i Sverige bestilte nylig 9 Haulotte-maskiner, og nå håper Grove Knutsen at det også skal løsne i Norge.

Nygaard og kollega Erik Hauge var i januar på Utleiekonferansen. Der viste duoen også en sikkerhetsbøyle for personlifter som Grove Knutsen selger. Denne skal stoppe liften dersom personer kommer i klem mellom bygninger og personkurven. Når personen er i sikkerhet og man skal starte opp liften igjen, gjøres dette ved å trykke på en knapp.

Utleiekonferansen ble ekstra hyggelig for Grove Knutsen. Selskapet vant prisen for beste stand på konferansen på Gardermoen i slutten av januar.

Powered by Labrador CMS