Furukawa-hammerne ligger på rekke og rad, klare til overlevering. Fra venstre: Håkon Stensland (teknisk sjef i Isachsen Maskin), Tom Wigdal (innkjøpsleder Isachsen Maskin), Tom Kollerud og Ole Andreas Aaserud (begge Ankerløkken Equipment).

Rekordsalg for Ankerløkken

Aldri før har Ankerløkken Equipment solgt 12 Furukawa-hammere i én handel, og aldri har Isachsen Maskin AS kjøpt så mange på én gang.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Tidligere denne måneden ble rund 22 tonn med hammere levert til Isachsen Maskin.

De 12 tonnene er fordelt på 12 hammere.

Ole Andreas Aaserud og Tom Kollerud i Ankerløkken har solgt Furukawa-hammere siden 1982, men dette er deres største ordre.

- For firmaet vårt er det veldig stort å få en slik ordre, sier daglig leder Aaserud til A&T.

Isachsen har lang erfaring med Furukawa-hammerne, og kjøpte sine første allerede i 1991. Totalt har de kjøpt mer enn 45 Furukawa-hammere.

- Dette er den største hammerordren vi har lagt inn noensinne. Fordelen med å gjøre det slik, er at vi har alt på ett sted og mer å slå i bordet med, men service og oppfølging fra Ankerløkken var viktig i denne handelen, sier innkjøpsleder Tom Wigdal i Isachsen Maskin AS.

Isachsen-duoen sier handelen endte på 2,3 millioner kroner, men mener de kunne fått prisen ned i 1,5 millioner kroner om de hadde valgt et annet merke og kanskje presset prisen litt.

Med den nye leveransen, og etter at ti ca. 10 år gamle hammere er sendt i innbytte, har Isachsen ca. 20 hammere i daglig drift.

Siste finpuss og påklistring av Ankerløkken-klistremerker.
Powered by Labrador CMS