ÅPNET KONFERANSEN: Jan Aasekjær, styreleder i Norsk Utleieforening og adm. direktør i BAS Maskinutleie AS.
ÅPNET KONFERANSEN: Jan Aasekjær, styreleder i Norsk Utleieforening og adm. direktør i BAS Maskinutleie AS.

Utleiekonferanse åpnet

GARDERMOEN (AT.no) Utleiekonferansen 2015 ble åpnet av styreleder Jan Aasekjær i Norsk Utleieforeningen med utsagnet «Vi løfter bransjen».

Publisert Sist oppdatert

Onsdag og torsdag samles utleiebransjen til konferanse på Gardermoen Clarion Airport Hotel, samme sted som Arctic Entrepreneur ble arrangert i forrige uke.

BAS Maskinutleie-sjefen Jan Aasekjær er styreleder i Norsk Utleieforening som arrangerer konferansen. Tema for årets konkurranse er «Vi løfter bransjen».

- Det er et utsagn med flere betydninger. Fellesskapet i Norsk Utleieforening danner fundamentet i det å opprettholde og videreutvikle en seriøs og bærekraftig bransje. Det ligger forventninger i at vi sammen gjennom programmets mange interessante poster, leverandørutstillingen og ikke minst i det sosiale fellesskapet får innsikt og forståelse for utfordringer, trusler og muligheter som venter på kort og lengre sikt, sier Aasekjær som åpnet den 10. Utleiekonferansen.

Før han overlot mikrofonen til en rekke foredragsholdere rettet han en ekstra takk til leverandørene som har stander på konferansen. Denne delen løfter konferansen.

36 utstillere og rundt 200 deltakere er påmeldt til årets konferanse. Onsdag kveld blir også årets Utleiepris delt ut.