GODT ÅR: Claus Leite, her avbildet med en diger Fuchs i forbindelse med at Nasta AS kom inn på eiersiden like før sommerferien, sier 2017 har vært et meget godt år for Kiesel Norge AS.
GODT ÅR: Claus Leite, her avbildet med en diger Fuchs i forbindelse med at Nasta AS kom inn på eiersiden like før sommerferien, sier 2017 har vært et meget godt år for Kiesel Norge AS.

Begivenhetsrikt år for Kiesel Norge

Kiesel Norge AS legger et meget begivenhetsrikt år bak seg, og kaster seg inn i 2018 med flere ansatte på laget.

Publisert Sist oppdatert

Nasta AS kom inn på eiersiden i Kiesel før sommerferien etter oppkjøp av 50,1% av aksjene. Dette er selvsagt en stor endring, men det har skjedd mer.

I en oppsummering for Anlegg&Transport sier daglig leder Claus Leite at selskapet er blitt Miljøfyrtårnsertifisert i 2017, og selskapet har økt omsetningen med ca. 70% i forhold til 2016. Han presiserer at den nye Fuchs F-modellen med innovativt hyttedesign er blitt meget godt mottatt i markedet.

- Vi har en ordrereserve inn i 2018 som er den høyeste noen sinne for Kiesel, legger Leite til.

Et siste viktig poeng i Leites oppsummering, er at med Eggersmans oppkjøp av flere produsenter, får Kiesel Norge AS som forhandler et spennende apparat i ryggen og en rekke maskiner til markedene gjenvinning og kompostering.

Nye ansatte

Økningen har også medført flere nye fjes i den norske organisasjonen.

Florian Z. Aresvik er ansatt som produktansvarlig på gjenvinningsmarkedet. I desember var han med på overlevering av både kvern og sorteringsmaskin hos norske kunder.

Aresvik har de senere årene jobbet innen olje og energi som avdelingsleder hos Benor AS. Han har bred erfaring innen salg, oppfølging og support av kunder, og har i tillegg god teknisk forståelse etter mange år både off-shore og landbasert virksomhet.

Selskapet har også ansatt Odd Einar Nørjordet som ny servicetekniker i Trøndelag. Mange kunder kjenner Nørjordet fra tidligere ettersom han var en del Kiesel Norges serviceapparat, og tidligere hos selskapets servicepartner Trøndelag Maskinservice AS.