NYTT LOKALE: Steelwrist utvider med større produksjonsareale i Metallvägen i Rosersberg.
NYTT LOKALE: Steelwrist utvider med større produksjonsareale i Metallvägen i Rosersberg.

Steelwrist dobler produksjonskapasiteten

Steelwrist utvider med nytt lokale og dobler produksjonskapasiteten.

Publisert Sist oppdatert

Produsenten av tiltrotatorer, skuffer, fester og mer til anleggsmaskiner, holder til i Sollentuna nord for Stockholm. For å øke kapasiteten har selskapet skrevet en leieavtale for lokaler også i Rosersberg, nord for Sollentuna. Med det dobler selskapet bearbeidingskapasiteten. Blant annet vil et nytt helautomatisk bearbeidingsanlegg komme godt med til produksjonen. Dette kan kjøres ubemannet, og dermed kan selskapet også produsere om natten.

Selskapet er i rask vekst, faktisk ifølge Dagens Industris «Gaselle-oversikt», et av selskapene med over 100 millioner svenske kroner i omsetning som vokser raskest.

Steelwrist selger produkter i 25 land, og i år har selskapet etablert datterselskap i USA, Sør-Korea. England og Norge. Flere ansatte og stadig nye produkter er også et resultat av veksten.

- Dette er en langsiktig satsning for å nå vårt mål på å bli best i verden på å utvikle, produsere og selge redskap som øker effektiviteten til gravemaskiner, sier adm. direktør Stefan Stockhaus i Steelwrist.

Powered by Labrador CMS