FULL FART: Stein Iversen og Hardlife opplever gode tider.
FULL FART: Stein Iversen og Hardlife opplever gode tider.

Hardlife AS stolt Gaselle

Hardlife AS som importerer Hanix til Norge og som satser tungt på skuffer og annet utstyr/redskap for anleggsmaskiner, er Gaselle-bedrift for andre året på rad.

Publisert Sist oppdatert

Gaselle-selskapene må minst doble omsetningen over de siste fire årene, samt oppnå positivt samlet driftsresultat og unngå negativ vekst i perioden.

- Vi er veldig stolte over å innta en meget hederlig 20. plass blant de 254 bedriftene som oppfyller Gaselle-kriteriene i Hordaland i 2017. I Askøy kommune utenfor Bergen, er Hardlife AS rangert som Gaselle-bedrift nr. 2, og vi er som Gaselle-bedrift for andre året på rad, meget fornøyd over å være et av de raskest voksende firmaer i distriktet, sier daglig leder Stein Iversen i Hardlife AS.

Slo til med en gang

Hardlife AS klarte kriteriene på første mulighet i fjor, og klarte det igjen i år. Selskapet er i sitt femte leveår, og dermed for første gang bli «gaselle» ifjor. Selskapet har hatt omsetningsøkning på hele 380%!

- Firmaet hadde en omsetning på ca. 24 millioner kroner i fjor, og har mer enn tredoblet omsetningen de siste fire årene. Hardlife AS har ved direkte salg klart å holde sine priser lave uten at det har gått utover kvaliteten eller kundenes tilfredshet. Som et resultat av dette ventes ytterligere vekst fremover, legger Iversen stolt til.

Han retter en takk til kunder, partnere og de ansatte for den sterke veksten etter oppstarten.