Visma kjøper seg opp i SmartDok.Foto: SmartDok
Visma kjøper seg opp i SmartDok.Foto: SmartDok

Visma kjøper seg inn i SmartDok

Blir majoritetsaksjonær i den norskutviklede digitale løsningen for bygg- og anleggsbransjen.

Publisert

- SmartDok har vært pionerer i digitaliseringen av bygg- og anleggsbransjen. SmartDok vil fortsatt være SmartDok, samme navn, samme organisasjonsnr. og ikke minst samme dedikerte ansatte, men med en stor aktør i ryggen. Det gjør at vi står enda sterkere enn tidligere, skriver adm. direktør Bjørn Tore Hagberg på hjemmesiden til SmartDok.

Utvikling og support vil fremdeles skje ved hovedkontoret i Alta. I jakten på å videreutvikle både produkt og organisasjon, samt ta nye markeder, anser Hagberg at Visma er en perfekt match for selskapet.

- Vi vil få et økt fokus på å lage integrasjoner mot Vismas systemer, men dette utelukker ikke andre systemer. Vi vil fortsette å samarbeide med de systemer og de leverandører som våre kunder bruker, skriver Hagberg.

- Det er en tid for alt og nå var tiden inne for å samarbeide med en stor aktør for å ta SmartDok et steg videre. Med påfyll av kunnskap og en større verktøykasse som vi får ved å være en del av Visma, ser vi fram til å ta SmartDok til nye høyder. Vi har valgt en partner som har vist evne og vilje til å innfri nettopp det vi er på jakt etter, avslutter Hagberg.