Norsk Saneringsservice AS skal rive 121 bygninger i Moss i forbindelse med bygging av nytt dobbelt jernbanespor.
Norsk Saneringsservice AS skal rive 121 bygninger i Moss i forbindelse med bygging av nytt dobbelt jernbanespor.

Skal rive 121 bygninger

Norsk Saneringsservice tildelt rivekontrakt i Moss.

Publisert

For prosjektet Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad, har Bane Nor tildelt kontrakten for riveentreprise til Norsk Saneringsservice AS.

Kontrakten signeres i begynnelsen av oktober og vil tre i kraft umiddelbart. Arbeidet omhandler riving av de 121 bygningene i Moss (Østfold) som må vike for nytt dobbeltspor på strekningen Sandbukta-Moss-Såstad. Arbeidene vil pågå utover høsten/vinteren, og ferdigstilles våren 2019.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått flere tilbud fra kompetente fagmiljøer i Norge. Etter en nøye evaluering av tilbudene er vi tilfreds med å kunne tildele kontrakten til Norsk Saneringsservice AS, sier Jarle Midjås Rasmussen, prosjektsjef for Sandbukta-Moss-Såstad i Bane Nor.

Norsk Saneringsservice AS er en enhet i NRC Group AS og er med sine rundt 100 ansatte et av landets største riveselskap. Selskapet har spesialisert seg på rivning av alle typer prosjekt og opprydning av forurenset grunn.

- Vi er veldig fornøyde med å bli valgt av Bane Nor til dette krevende prosjektet og ser frem til et godt samarbeid, sier Torbjørn Haugo, daglig leder i Norsk Saneringsservice AS.

Kontraktsummen er 25,8 millioner kroner.