NY: Steelwrist lanserer en selvrengjørende el-kontakt for SQ-fester. Kontakten har fått navnet V14. V14 har fjorten poler istedenfor ti (gammel til venstre).Foto: Steelwrist
NY: Steelwrist lanserer en selvrengjørende el-kontakt for SQ-fester. Kontakten har fått navnet V14. V14 har fjorten poler istedenfor ti (gammel til venstre).Foto: Steelwrist

Steelwrist med selvrengjørende el-kontakt

V14 er en selvrengjørende el-kontakt for SQ-fester.

Som en del i utviklingen av selskapets produktportefølje for helautomatiske feste-system har Steelwrist fått utviklet en ny el-kontakt for sammenkobling mellom SQ-feste og redskap. V14 er en fjortenpolet robust el-kontakt som med fordel kan ettermonteres i eksisterende fester av SQ eller OQ-type, skriver Steelwrist i en pressemelding.

Steelwrist skriver videre at det er velkjent blant erfarne brukere at eksisterende el-kontakter for gravemaskinredskap ofte har problematiske konstruksjoner.

- Begrensninger er ofte utilstrekkelig antall poler, små kontaktflater og overfølsomhet mot vann og smuss. Dette er spesielt tilfelle med den gamle V90-kontakten som originalt er en konstruksjon fra 1960-tallet tiltenkt amerikansk militært lyd-utstyr, melder Steelwrist.

Som et svar på denne problematikken har Steelwrist utviklet en ny robust kontakt, V14, spesielt beregnet for applikasjoner med SQ-feste og redskap.

Den nye kontakten har større kontaktflater som gjør koblingen sikker. Med en konstruksjon der overflatene sleper mot hverandre i koblingsprosedyren garanteres god kontakt og en selvrengjørende effekt oppstår. Dette gjør daglig service og rengjøring enklere sammenlignet med eksisterende kontakter.

V14 har fjorten poler istedenfor ti, dette gjør det mulig å koble tiltrotator-funksjonen og i tillegg gravesystem eller separate ventilpakker i samme kontakt. Den er til og med kompatibel med posisjonen til V90-kontakten og eksisterende fester og redskap kan med fordel oppgraderes til V14 for både Steelwrist AB og Oilquick ABs sine fester og redskapsgrinder.

Powered by Labrador CMS