Adm. direktør i MEF, Julie Brodtborb, smilte til tross for at statsministeren og samferdselsministeren meldte forhall til åpningsdagen av Arctic Entrepreneur. - Det viktigste er at vi er sikret en god borgerlig regjering som satser skikkelig på veibygging og annen infrastruktur, sier hun.

Ministerforfall på Arctic Entrepreneur

- Men så lenge vi får en god borgerlig regjering som satser på samferdsel, så får vi tåle at de ikke kom i dag, sier adm.direktør Julie Brodtkorb i MEF.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Både statsminister Erna Solberg og samferdselsminister Jon Georg Dale skulle være med på første dag (22. januar, 2019) av Arctic Entrepreneur 2019 på Gardermoen. Men på grunn av at ny regjering ble presentert i samtidig i Oslo, måtte de melde avbud.

Dermed ble anleggmessa/ - konferansen som arrangeres av Maskinentreprenes Forbund (MEF) to ministre fattigere.

Erna Solberg var likevel tilstede på Arctic i form av en video-hilsen:

- Hun spilte inn denne videoen i natt. Det var veldig sporty, sier Brodtkorb til AT.no.

Samferdselsminister Dale skulle holde et innlegg på Arctic Entrepreneur. På kort varsel steppet statssekretær i samferdselsdepartementet, Tommy Skjervold, inn.

Det blir likevel ministerbesøk på Arctic i år: På dag to (onsdag 23. januar) kommer kunnskapsminister Jan Tore Sanner for å dele ut pris til «Årets lærebedrift» og i tillegg kommer næringminister Torbjørn Røe Isaksen.

Powered by Labrador CMS