UTVIKLING: Rototilt jobber hele tiden med utvikling av produktene og har gjort flere oppgraderinger på tiltrotatorene.
UTVIKLING: Rototilt jobber hele tiden med utvikling av produktene og har gjort flere oppgraderinger på tiltrotatorene.

Forbedringer på Rototilt

Rototilt kommer med flere oppgraderinger på sine tiltrotatorer.

Publisert

Den svenske produsenten skriver at utviklingen i anleggsbransjen går meget raskt, og at svært mye har skjedd siden selskapet kom med den første serieproduserte tiltrotatoren i 1986.

- Driftssikkerhet, kapasitet, funksjonalitet og holdbarhet er ekstremt viktig for entreprenøren. Det stiller store krav til konstruksjon, montering og komponenter, sier produktsjef Sven-Roger Ekström i Rototilt AB.

Fire forbedringer

I en melding skriver Rototilt om fire forbedringer selskapet har gjort på tiltrotatorene:

R5, R6 og R8 får en ny snekkeskrue med bedre geometri og innebygde smørekanaler. Dette gir mykere bruk, mindre friksjon og større holdbarhet. Det legges også inn en høytrykkspakning bak hydraulikksentralen.

R8 kommer med betydelig bedre glidelager for tettere rotorkropp, og som øker oljens gode egenskaper.

Ny sensorløsning på Rototilt Positioning Solution (RPS). Dette gir bedre presisjon i integrasjonen med gravemaskinens maskinstyring.

Bedre tilpasning som skal gjøre montering av tiltrotatoren mer effektiv. I dette kommer ferdige lengder på kablene og tilpasset styresystem levert fra fabrikk.

PS: R9 som var en verdensnyhet hos Rototilt på Vei og Anlegg i mai 2018 (i S 80-versjon), vises også på Bauma. Kjempetilrotatoren er fra august 2019 også tilgjengelig med S 90-innfestning sammen med S 90 pusse-, grave- og smalskuff.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS