50 ÅR: Den første kompaktlasteren fra Case, Uniloader 1530, som ble lansert i 1969.

50 år med kompaktlastere

Case Construction feirer 50 år som produsent av kompaktlastere og hadde med den første modellen til Bauma, Uniloader 1530 fra 1969. En ny kompaktlaster var også blant Case-nyhetene i München 8.-14. april.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Kompaktlasteren TV450 på 4,5 tonn, er den største Case noen gang har lansert.

Nykommeren har Steg V-motor med SCR-teknologi (AdBlue), rommelig førerhytte og er anvendelig til mange typer oppdrag, heter det.

Gravemaskiner

KREFTER: 30-tonneren CX300D har 6% større gravekrefter enn forgjengeren.
STANDARD: Som de øvrige G-modellene, har 1121G (28 tonn) førerhytte som ifølge Case, setter en ny standard for komfort og sikkerhet.

Blant de 16 maskinene Case stilte ut, var også gravemaskinen CX300D (30 tonn) som med el-hydrauliskstyrt pumpe, større hovedventil og et «hav» av hydrauliske sensorer har 6% større gravekrefter enn forgjengeren.

Sensorene tilpasser automatisk riktig hydraulikkmengde til jobben som utføres.

Ny var også gravemaskinen CX90D som er den siste modellen i produsentens D-serie. 8,6-tonneren har Yanmar-motor på 69 hk som har «godt med krefter» selv på lave turtall.

Hjullaster

Case viste også hjullasteren 1121G (28 tonn) som har Steg V-motor uten partikkelfilter og masse krefter på lavt turtall uten behov for ekstra kjøling.

Som de øvrige G-modellene, har 28-tonneren førerhytte som ifølge Case, setter en ny standard for komfort og sikkerhet. Førermiljø, styringsspakene og grensesnittet gjør denne hytta til merkets mest intuitive og den enkleste å utføre arbeidsoppgavene i. Den buede frontruta i helt glass gir panoramautsikt fremover og til sidene.

Sammensetningen av speil, ryggekamera, slankt og lavt motordeksel og varme i bakruta, gir ypperlige siktforhold også bakover, heter det.

Da de første modellene i G-serien ble lansert i 2017, oppnådde G-serien en amerikansk designpris for «fremragende hyttedesign».

I Norge er Brubakken AS og Dagenborg Maskin AS forhandlere av Case anleggsmaskiner.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS