KJØPTE FEM: Salgssjef Kenneth Hansen i Volvo Maskin AS fra venstre takker daglig leder Knut Harald Ollendorff i Feiring Bruk AS for handelen som ble kjent på årets Bauma-utstilling. Videre til venstre står konsernleder Trygve Ollendorff og servicesjef Kjetil Tørseth i Feiring.

Kjøpte fem hjullastere

Feiring Bruk AS slo til med kjøp av fem nye Volvo L180H hjullastere på Bauma.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Maskinene på 28 tonn kommer med «load assist», ferdigvarevekt og Gjerstad kilefeste og 5,5 m3 skuffe.

- Vi har gode resultater med Volvo-hjullasterne i denne størrelsen, og førerne er godt fornøyd med dem, sier konsernleder Trygve Ollendorff som tilbragte flere dager på Bauma-utstillingen.

De første maskinene leveres i mai, og de kommer til å tjenestegjøre flere steder. Feiring Bruk har en rotasjonsordning på maskinene sine, og bare hjullasterparken teller rundt 50 enheter så det er litt å holde styr på.

Poenget med rotasjonsordningen, er at eldre maskiner skal gå der det er mindre å gjøre, mens de nyeste settes i drift på travle steder. Aktivitetsnivået kan endre seg noe, samt at maskinene naturlig nok blir eldre, og derfor flyttes de en del rundt. Dette er også grunnen til at Feiring ønsker kilekobling, da maskinene flyttes med skuffen av.

Feiring har tegnet serviceavtale på de nye maskinene, og når denne går ut overtar pukkprodusenten service på maskinene selv. Feiring Bruk er kjent for å kjøre maskinene ganske lenge, og i noen tilfeller meget lenge.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS