Kim Foss (daglig leder i Best Transport i Oslo) og Hege Sofie M. Normann (daglig leder i Pilotene Transport AS.
Kim Foss (daglig leder i Best Transport i Oslo) og Hege Sofie M. Normann (daglig leder i Pilotene Transport AS.

Best Transport kjøper Pilotene Transport AS

Publisert

Best Transport kommer stadig nærmere sitt mål om å bli markedsledende på raske leveranser i Norden. I løpet av de siste årene har selskapet ekspandert i Sverige, og samtidig etablert seg i Danmark. Nå styrker selskapet posisjonen ytterligere også i Norge gjennom oppkjøpet av Pilotene Transport AS.

- Når Pilotene Transport nå blir en del av Best Transport får vi en bredere tjenesteportefølje og økt kapasitet, noe som fører til at vi styrker tilbudet ut mot B2B-kundene våre i Oslo-regionen. Gjennom oppkjøpet kommer vi også til å utvide hjemleveransetilbudet vårt til nordiske e-handlere i siste halvdel av 2019 og i 2020, sier Niklas Knight, adm. direktør i Best Transport.

Pilotene Transport har nærmere 20 års erfaring i transportbransjen og en årlig omsetning på ca. tolv millioner kroner.

Daglig leder i Pilotene, Hege Sofie M. Normann, kommer til å inngå i ledergruppen i Best Transport i Norge. Hun vil få rollen som administrativ leder i Best Transport i Oslo.

- For oss er kunden alltid viktigst. Gjennom at vi nå blir en del av Best Transport, kommer kundene våre til å få tilgang til et større tjenestetilbud. I likhet med Pilotene Transport, har også Best Transport en uttalt miljøprofil, noe jeg vet at kundene våre verdsetter. Nå ser vi frem til å begynne å jobbe sammen og å tilby bud- og transporttjenester i toppklasse, sier Hege Sofie M. Normann, daglig leder i Pilotene Transport AS.