Rototilt med nye oppdateringer.
Rototilt med nye oppdateringer.

Fire oppgraderinger fra Rototilt

Rototilt har gjort oppgraderinger på de fire tiltrotatorene R4, R5, R6 og R8.

Publisert

I all hovedsak skal endringene gi lengre levetid og jevnere bevegelser. Tiltrotatorene har ny rotasjonssensor som gir mer nøyaktig posisjonering.

Nytt snekkegir

R5, R6 og R8 har nytt snekkegir med forbedret geometri og strengere produksjonstoleranser for hjul og skrue. Dette gir mykere drift med mindre friksjon.

En ny snekkeskrue har innebygde smørekanaler som forbedrer tiltrotatorene og øker levetiden. I tillegg er modellene utstyrt med en ny høytrykkspakning.

Oppdatert styresystem og ny gavlsensor

R4, R5, R6 og R8 kommer med ny gavlsensor som gir bedre posisjonering ved hjelp av eksisterende RPS-funksjonalitet. Sensoren i hydraulikkmotoren er blitt erstattet av en rotasjonssensor i gavlen.

Den nye sensoren avleser absolutte tall med mer nøyaktig posisjon. I tillegg leveres den med ny programvare for styresystemet Innovative Control System (ICS), som har en rekke smarte funksjoner. På et tilhørende display kan føreren utføre justeringer, og samtidig gir løsningen bedre oversikt over tiltrotatorsystemet.

Sikkerhetslåsen SecureLock som sikrer at redskapen er sikkert tilkoblet, kommer som ekstrautstyr på alle tiltrotatorene.