Bulder Verksted AS tilbyr de ansatte å komme inn på eiersiden.
Bulder Verksted AS tilbyr de ansatte å komme inn på eiersiden.

Ansatte inviteres som Bulder-eiere

Bulder Verksted opplever vekst og inviterer ansatte inn på eiersiden.

Dette kommer klart frem i en pressemelding ved juletider. Det er snart fem år siden Tertnes Holding AS kjøpte ut staten ved Mesta AS og overtok som eneeier av Bulder Verksted AS.

Tertnes Holding AS er glad for og stolt over at fem år med hardt arbeid har gitt en god utvikling og at Bulder Verksted fra og med 2019 vil få en solid og lønnsom drift, skriver Bulder i pressemeldingen.

Bulder Verksted er en av de store privateide verkstedskjedene spredd over hele Norge med elleve lokasjoner. Bulder opplyser at kjeden har mange dyktige medarbeidere, gode lokasjoner, markedet er stort og kjeden har derfor et godt grunnlag for å styrke seg enda mer i tiden som kommer.

Egne aksjeselskaper med ansatte som eiere

For ytterligere å sette fart på veksten, vil de ulike lokasjonene bli omgjort til egne aksjeselskaper og de ansatte blir invitert til å være medeiere i sin egen lokale arbeidsplass.

- På bakgrunn av utviklingen og den innsatsen som har vært gjort av de ansatte i denne perioden, åpner vi opp for at ansatte skal få kunne delta aktivt selskapets fremtid, kunne påvirke og videreutvikle og kunne ta del i den gevinsten man er med på å skape gjennom å være medeier i egen arbeidsplass, sier styreleder Jan Olav Jørgensen.

- Vi ønsker enda flere dyktige kolleger og medeiere velkommen som har den rette innstillingen til å gjøre arbeidsdagen inspirerende og givende, og som ønsker å skape resultater for seg selv og andre.

To etablert

Bulder Verksted Mosjøen og Bulder Verksted Sarpsborg er allerede etablert. Det vil komme flere nye selskaper våren 2020, og i løpet av neste år er målet at alle avdelinger er omgjort til AS.

Bulder Verksted er et merkeuavhengig verksted for alle typer tunge kjøretøyer, anleggsutstyr som gravemaskiner hjullastere, dumpere, asfaltutstyr og selvsagt personbiler, bobiler og servicebiler.

Verkstedene utfører alle former for verkstedtjenester, fra EU-kontroll til store reparasjoner på alle merker. Verkstedene vil også kunne tilby utstrakt salg av slitedeler, slitestål og anleggsutstyr som pigghammere mv. Bulder Verksted vil derfor kunne bli en totalleverandør av verksteds- og servicetjenester til anleggsbransjen.

Bulder Verksted melder at de nå er i en posisjon der man kan velge ut de rette samarbeidspartnerne for å skape videre vekst og trygge arbeidsplasser. Kjeden har også den senere tid inngått flere større kundeavtaler, som vil gi forutsigbar og stabil omsetning i tiden som kommer.