Kåre Helge Engdal (Eiksenteret Midt-Norge avd. Oppdal) klippet snora som markerte den offisielle åpningen av det nye Eiksenteret i Oppdal. Snorholdere var salgssjef Øyvind Wekre til venstre og daglig leder Jon Magne Sæter til høyre. Bak fra venstre, Gudmund Sande (Consto), Ingvar Særther (Consto), Ola Tande (Eiksenteret Midt-Norge), Øyvind Woland (AGCO Finance), Jan Eirik Holden (Eiksenteret Midt-Norge) og Geir Åge Lyng (Eikmaskin AS).

Eiksenter-åpning i Oppdal

Eiksenteret Midt-Norge åpnet nytt bygg i Oppdal og feiret åpningen 5. og 6. mars.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Under de to åpningsdagene torsdag 5. og fredag 6. mars demonstrerte Eiksenteret Oppdal traktorer, maskiner og redskaper.

- For oss er dette en svært viktig satsing i området Oppdal, Rennebu og Sunndalen. Nybygget i Oppdal er en solid investering på 23 millioner kroner som understreker at vi er villige til å satse på kundene i dette området, og å tilpasse oss framtidige behov for høy effektivitet og kapasitet. Sammenliknet med den gamle lokasjonen for Eiksenteret Oppdal, så er det nye bygget større, med både større butikk, delelager, verksted og egen vaskehall. I tillegg har vi en heldekkende traverskran i verkstedet. Alt ligger til rette for god og effektiv drift med stor kapasitet slik at vi kan hjelpe alle våre kunder til riktig tid, forteller Jon Magne Sæter, daglig leder i Eiksenteret Midt-Norge.

Eiksenteret Oppdal ble en del av Eiksenteret Midt-Norge 1. januar 2019 og det nye bygget er siste tilskudd i porteføljen til Eiksenteret Midt-Norge.

Eiksenteret Oppdals nye bygg ved den offisielle åpningen i mars 2020.

- I tillegg til investeringen her i Oppdal, skal vi også bygge opp et nytt Eiksenter på Ørlandet og vi skal starte totalrenoveringen av Eiksenteret på Levanger i løpet av året. Disse to prosjektene tilsvarer en investering på mellom 30-50 millioner kroner for oss, sier Sæter.

Powered by Labrador CMS