I mai 2020 flyttet Nellemann Machinery inn på Kjeller Vest 6, som tidligere huset Opel Norge.
I mai 2020 flyttet Nellemann Machinery inn på Kjeller Vest 6, som tidligere huset Opel Norge.

Maskinleverandør endrer navn

Svenningsens AS endrer navn til Nellemann Machinery AS. Endringen er en delmål på veien mot å tilby et høyere spesialiseringsnivå for kundene.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Fra og med 18. mai, endrer Svenningsens AS navn til Nellemann Machinery AS.

Navneendringen er et steg på veien mot å bli en mer spesialisert virksomhet. Med søkelys på kundene og deres behov, skal selskapet tilby «utvalgte kvalitetsprodukter og spesialkompetanse i alle ledd».

- Navneendringen er en nødvendig formalitet som bekrefter at det er en ny virksomhet som kundene møter når de handler hos oss. Vi har i løpet av de siste to årene beveget oss mot en høyere grad av spesialisering samt færre, men nøye utvalgte produkter. I tillegg til det har vi merkevarespesialiserte konsulenter innenfor hver bransje. Disse kjenner behovet og utfordringene som kundene har i de forskjellige bransjene, forteller Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery AS.

Selskapets utvikling skal på sikt føre til at virksomheten vil være mer til stede ute blant kundene med blant annet en utvidelse av utsalgssteder i hele Skandinavia. Nylig har Nellemann Machinery AS åpnet på to nye lokasjoner i Norge – på Kjeller Vest og i Lier (begge i Viken). Konsernet har også bygget nye lokaler i Danmark og åpnet ytterligere en filial i Sverige.

Nellemann Machinery

  • Våren 2017 kjøpte Nellemann-gruppen Svenningsens Maskinforretning A/S som importerer forskjellig merkevarer som: Kubota, Spider, Holder, Melex og Billy Goat.
  • Maskinforretningen leverer til landbruk vei, anlegg samt park og idrett.
  • I januar 2019 ble Kjetil Nilsson ansatt som daglig leder og startet en strategisk utvikling av virksomheten sammen med den øvrige skandinaviske ledelsen.
  • Siden den gang har virksomheten kuttet flere merkevarer i sortimentet og utviklet virksomheten til å håndtere et mer spesialisert salg og ha sterkere søkelys på ettermarkedet.
  • Serviceavdelingen er styrket for å kunne tilby «professjonell service gjennom serviceavtaler, rådgivning og ettermarkedsaktiviteter».
  • Nellemann Machinery har avdelinger i Norge, Danmark og Sverige.
  • Nellemann Machinery flytter inn i nye lokaler på Kjeller Vest 6 i mai 2020. Her vil både importvirksomheten, lokalt salg og ettermarked ligge.

Nellemann Machinery AS forhandler blant annet merkevarer som Kubota, Billy Goat, Holder, Melex og Spider. Det har vært en bevisst strategi for virksomheten å spesialisere seg i de merkevarene som matcher virksomhetens største kundegrupper – landbruk vei, anlegg samt park og idrett.  

- Vi er ledende med våre merkevarer, og det skal vi selvfølgelig fortsette med å være i fremtiden også. Helt fra starten har det vært veldig viktig for oss å kunne gi kundene våre en virksomhet som har stor kunnskap om de produktene vi selger. Derfor har intensjonen hele tiden vært at våre merkevarer skal være vår identitet i forretningen, sier Nilsson.

Powered by Labrador CMS